Nyheder

Her kan du følge med i, hvad der sker på min side.

Title Nyhed

Mit arbejde i portfolio

16/05 2017

Har ændret måden at se mit arbejde fra web-integratorer uddannelsen på. Fordi der blev smidt en masse underlig data ind på. Så nu kan de ses som billeder under en ny side.

Mere indhold

12/05 2017

Selvom det er længe siden der sidst er sket noget her på hjemmesiden. Er der netop tilføjet mere. Her i blandt en Spotify playliste til festen.

Nye links

22/12 2014

Har rodet lidt med URLerne for at det skulle se lidt bedre ud feks er

http://kruller.dk/site/party/partygame.php?game=2
blevet til
http://kruller.dk/fest/festspil/2

Flere druk spil.

19/11 2014

Der ligger nu endnu flere druk spil under fest. Så grib jeres øl, og lad os alle feste.

Mere musik

18/11 2014

Meget mere musik er blevet tilføjet på Spotify playlisterne det sidste stykke tid. Og lur mig om der ikke kommer mere. :)
topnews/>

Hvem i dette rum?

12/09 2014

Har nu lagt et nyt spil op på min side. Det er hvem i dette rum, dette spil er et meget sjovt fest og selskabs spil, hvor man kan finde ud af hvad andre tænker om en. 330 forskellige spørgsmål oprettet.

Have fun
topnews/>

Ny responsiv side!

04/09 2014

Har nu i noget tid leget med at lave siden om til at være responsiv. Og det er nu løkkes, om du ser siden på din telefon, tablet, computer eller andet, så tilpasser siden sig. Dette gør at siden er nemmere at bruge, men også mere overskuelig. Så det næste stykke tid vil jeg bruge på at finpudse, sætte nogle af de gamle ting op. Derud over vil jeg også blive færdig med at lave mit admin panel.

Der vil nok gå noget tid før at jeg åbner for bruger tilmelding, da jeg gerne vil have at alt virker. Før det bliver frigivet, da jeg også skal passe skolen.